Bonifatiuscup

De Bonifatiuscup, een internationaal voetbaltoernooi voor JO15- en JO13-spelers. Internationaal, want naast landelijke verenigingen met Bonifatius- en Dokkumbinding hebben we ook de voetsporen van Bonifatius naar het buitenland gevolgd. En zijn we trots en vereerd met de eerdere deelnames uit Fulda (Duitsland) en Crediton (Engeland).

Twee dagen vol met voetbalplezier, dat is de kracht van de Bonifatiuscup. Met elkaar genieten en op een sportieve manier topvoetbal laten zien.
Ieder op zijn eigen niveau en met respect voor de ander. De ware voetbalbeleving, daar gaan we voor. En daar doen al onze vrijwilligers graag hun best voor.

De toernooicommissie (bestaande uit vertegenwoordigers van VV Dokkum en Be Quick) is elk jaar vanaf oktober bezig met de voorbereidingen om ervoor te zorgen dat ieder jaar weer een groot succes wordt.

Namens VV Dokkum maken de volgende personen deel uit van de toernooicommissiet:
- Jan-Ede Brijker  (06 50 64 02 46)
-Natasja Mellink  (06 12 84 47 40)
-Saskia Offringa

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!