Lid worden

Wil je lid worden van v.v. Dokkum? Je bent van harte welkom in een gezellige vereniging waar sportief plezier hoog in het vaandel staat! Ben jij misschien dat talent dat uiteindelijk in ons eerste elftal voetbalt of misschien wel veel hoger en van voetbal je beroep kan maken? Of wil je gewoon lekker een balletje trappen? Jong en oud zijn bij ons van harte welkom!

Je vindt hier het printbare inschrijfformulier of vul het inschrijfformulier digitaal in. Voordat je officieel lid wordt mag je eerst drie keer vrijblijvend mee trainen.   Meer informatie over het aanmelden? neem dan contact op met onze ledenadministratie: Janneke van de Wal. Bereikbaar via telefoonnummer 06 – 10 36 49 08 of via de email.

CONTRIBUTIE SEIZOEN 2020 - 2021

Pupillen

€ 11,00 p/maand

€ 13,50 p/maand

€ 17,00 p/maand

25+ / 35+ / 45+

€  7,00 p/maand

Niet spelend lid

€  7,00 p/maand

Donateur

minimaal € 15,-- per jaar

De contributie wordt per maand via automatisch incasso geincasseerd.  De genoemde bedragen zijn inclusief de bondsbijdrage.  Voetbalvereniging Dokkum betaald voor elk lid over het gehele verenigingsjaar de contributie aan de KNVB. Wij verzoeken jullie daarom zoveel mogelijk aan het einde van het seizoen op te zeggen.

Opzeggen lidmaatschap / overschrijving
Opzeggen of overschrijving naar een andere vereniging kan schriftelijk via Janneke van der Wal (ledenadministratie@vvdokkum.nl).

Overschrijving naar vv Dokkum
Een overschrijving naar vv Dokkum is altijd mogelijk. Voor een overschrijving moet een overschrijvingsformulier worden ingevuld.

Contributie vragen
Vragen over de inning van de contributie? Neem contact op met de penningmeester via penningmeester@vvdokkum.nl

Aanmeldingsformulier spelend

Bankgegevens t.b.v. incasso contributie
Reeds gevoetbald voor andere vereniging
Bijzonderheden

* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!