Lid worden

Wil je lid worden van v.v. Dokkum? Je bent van harte welkom in een gezellige vereniging waar sportief plezier hoog in het vaandel staat! Ben jij misschien dat talent dat uiteindelijk in ons eerste elftal voetbalt of misschien wel veel hoger en van voetbal je beroep kan maken? Of wil je gewoon lekker een balletje trappen? Jong en oud zijn bij ons van harte welkom!

Je vindt hier het inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier moet ingevuld worden waarna deze kan worden afgegeven aan de trainer/leider of bij Janneke van de Wal. Voordat je officieel lid wordt mag je eerst drie keer vrijblijvend mee trainen.

Meer informatie over het aanmelden? neem dan contact op met onze ledenadministratie: Janneke van de Wal. Bereikbaar via telefoonnummer 06 – 10 36 49 08 of via de email.

CONTRIBUTIE SEIZOEN 2016 - 2017

H pupillen ( 4 – 5 jaar)

€ 7,-- p/maand

F + E pupillen (6 – 10 jaar)

€ 8,-- p/maand

D pupillen + C junioren (10 – 14 jaar)

€ 9,-- p/maand

B + A junioren (14 – 18 jaar)

€ 10,-- p/maand

Senioren ( 18 jaar en ouder)

€ 15,-- p/maand

Senioren (veld en zaalvoetbal)

€ 18,-- p/maand

Senioren (35+ en 45+)

€ 7,-- p/maand

Niet spelende leden, wel trainende leden

€ 7,-- p/maand

Niet spelende en trainende leden

€ 31,-- per jaar

Steunende leden en donateurs

minimaal € 15,-- per jaar

De contributie kan per kwartaal óf jaarlijks betaald worden. Het seizoen loopt van 1 juli 2016 tot 30 juni 2017. Wanneer u of uw kind halverwege het seizoen wil stoppen met voetballen, dient toch voor het gehele seizoen betaald te worden. De contributie dient per automatische incasso betaald te worden.

Voor gezinnen waarvan meer dan twee personen lid zijn, geldt dat de 3e en 4e persoon slechts de helft van de contributie hoeven te betalen. Dit geldt niet voor leden die geen competitiewedstrijden spelen en/of 35/45+ teamspelers.

Opzeggen lidmaatschap
Opzeggen kan één maand voor het einde van het seizoen bij mw. J. van der Wal (ledenadministratie). Doet u dit niet, dan wordt het lidmaatschap stilzwijgend verlengd en bent u verplicht de jaarlijkse contributie te betalen.

Tussentijds opzeggen / overschrijving
U heeft zich ingeschreven als lid bij onze vereniging en wanneer u besluit om tussentijds te stoppen of over te schrijven naar een andere vereniging, dan zal u de volledige contributie moeten betalen.

Overschrijving naar een andere vereniging
Een overschrijving naar een andere vereniging moet voor schriftelijk ingediend zijn bij de ledenadministratie van vv Dokkum.

Overschrijving naar vv Dokkum
Een overschrijving naar vv Dokkum is altijd mogelijk. Voor een overschrijving moet een overschrijvingsformulier worden ingevuld.

Contributie vragen
Vragen over de inning van de contributie? Neem contact op met Rick Mulder, telefoon: 06 – 21 99 56 87.

Voor overige vragen of opmerkingen vul je onderstaand formulier in