Dokkum 2 (zo) - D.T.D. 3 (zo) (competitie)zondag 01 oktober 2017

"De week van Johan"

Datum : Zondag 1 oktober 2017

Eindstand : 4-1 (4-0)

In het grote sprookjesbos woonden 3 hele zielige diertjes. Albert, de kale mol. Pytsje, het veel te dikke varkentje. En Esther, de kip zonder kop. Samen speelden zij de baas over alle bewoners van het bos. Ook over Johan, de grote sterke beer en zijn meer dan 4000 vriendjes.

De andere bewoners lieten de 3 zielige diertjes hun gang maar gaan omdat ze er verder geen last van hadden. Totdat de 3 zielige diertjes een nieuw plein wilden maken in het midden van het bos en vonden dat alle bewoners hier mee moesten helpen. Maar de meeste bewoners van het bos wilden helemaal geen nieuw plein en waren al helemaal niet bereid om mee te helpen. Zij hadden liever een extra speelveldje, want daar had iedereen iets aan.

De 3 zielige diertjes deden alsof zij doof waren en besloten hun zin door te zetten. Zij waren per slot van rekening toch de baas over alle bewoners van het bos? Jammer genoeg voor hun dacht Johan en zijn meer dan 4000 vriendjes daar anders over. Als dat maar goed komt…

Dan de wedstrijd. De eerste helft kenmerkte zich door goed combinatiespel en 4 uitgespeelde doelpunten voor Dokkum. De tegenstander kwam er niet aan te pas. Chris schitterde door enkele mooie individuele acties. In de tweede helft gingen we op het nivo van onze tegenstander spelen en wisten wij geen enkele kans meer te benutten. Helaas wist onze tegenstander nog wel een keer te scoren. Al met al toch weer 3 punten. “Man of the match” was Rob met zijn tomeloze inzet.

Aanstaande zondag om 10:00 (bij hoogwater) of 10:30 (bij laagwater) staat wederom een thuiswedstrijd op het programma en wel tegen de Geelwitten van Ameland. Voor onze voorzitter, Jan-Ede (oud- Amelandiaspeler) betekent dit een prestigeduel. Nu maar hopen dat hij wordt opgesteld. Mis dit niet, de toegang is gratis!

Met sportieve groet,