Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Seniorenvoetbal

Prestatievoetbal senioren

VV Dokkum heeft 7 seniorenteams. senioren 1 en 2 zijn de prestatiegerichte teams. Prestatievoetbal betekent dat er wat van je verwacht wordt. Het uitgangspunt is dat de beste spelers van de vereniging  in het eerste team en tweede team spelen. In overleg met de trainers van de prestatieteams maakt de  club afspraken over hoe het selectiebeleid in de praktijk moet werken.Het eerste team van VV Dokkum speelt momenteel in de 4e klasse B. De ambitie van de vereniging is weer 3e klasser te worden. Ons tweede team draait momenteel goed mee in de reserve 3e klasse.

Recreatief voetbal

We beschikken over  2 recreatieve elftallen.  Dokkum 3, het team voor de wat jongere jongens, speelt haar wedstrijden op zaterdagmiddag in de reserve 5e klasse en ook op zondag kan er bij ons gevoetbald worden. Zondagochtend speelt ons zondagteam, hoofdzakelijk bestaande uit veteranen,  haar wedstrijden in de reserve 5e klasse. Deze teams trainen gezamenlijk 1x in de week op woensdagavond. Bij deze teams is de olympische gedachte "Meedoen is belangrijker dan winnen" van toepassing.

 7 tegen 7 voetbal

Een aantal jaren geleden heeft de KNVB het 7 tegen 7 voetbal op vrijdagavond geïntroduceerd. Dit was bedoeld voor de wat oudere voetballers en voetbalsters weer aan het voetballen te krijgen. En met succes. We beschikken momenteel over een drietal 7 tegen 7 teams. Twee vrouwen 30+ teams en een 45+ team voor mannen spelen 8 x per jaar een vrijdagsavond in een toernooi vorm een competitie met teams uit de omgeving. Onze 2 damesteams trainen daarbovenop ook nog 1x in de week. De heren 45+ kunnen meetrainen met het zondag en het derde team op woensdagavond.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!